Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig själv eller?

 

 

jag är varken vacker eller rik

har heller inte genomgått plastik

 

helt naturelle från tå till topp

har en naturligt formad kropp

 

några extra kilon här och där

men inget som ställer till besvär

 

av mig ingen skavsår får

men kanske vilse i snår går

 

humor jag har till tusen

helst om katten och musen

 

nä, nu jag överdriver en smula

jag får börja på ny kula

 

ta det jag sagt med en nypa salt

det gäller hålla huvet kallt

 

när man poetens penna greppar

är det lätt man med krydda peppar

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-31 13:58



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Mycket bra, bravo!
2019-03-31

  axveronika
Haha så härligt!
2019-03-31

  Fulbergarn
Katten musen
tiotusen
Den raden är nog sann
för den som ditt hjärta vann!
2019-03-31

  Kungskobran VIP
Härligt humoristiskt
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP