Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träd säljer

jag vet inte vad jag gör här på
sju stark och
plantbark
men det går långsamt
ursäkta mig jag
växte långsamt
levde, länge, långsamt
föddes långsamt
navelsträng om hals
tur att hon inte stod upp och
lät mig dingla
gunga
gjorde sig till galgbacke för
då hade jag inte suttit här och
tjatat om pantbank

fast du vet att jag har jobb nu men
det är en medalj på vissa ställen
där sånt, aldrig tappar sin charm och det
glider mellan mina fingrar nu som
ditt intresse kan om jag
är som jag brukar
stora pupiller, jag har
bitit kukar och
vill berätta det som första, jag vill
ge dig access till mina rötter men
bara träden säljer, jag säger
von trier i all ära men, lisa aschan?
fast när jag kommer hem, jag
vet mer om lexington steele och sydney cole och
jag kan alla underkategorier
och jag kastar sönder tv:n för jag
ser ändå bara seriernas xxx-parodier
kärlek för mig har blivit
kleenex och svälj och jag
har glömt hur man ska skeda med dig, är det
armen under halsen eller kudden, var är det
vi ska flätas, knytas, och när är det
man ska svälja stolthet, under ytan, hinner glömma

tänker på brasilianaren som runkade ihjäl sig själv
hans gravsten, är det en marmorerad penis och
min då?
pubeshår i vinden
backflip trippel-skruv ner i jordplätten
full pott för landningen, men vägen dit, stelt
eller?
och växer det nya jag där sen?

jag säger pantbanken och jag
jag har dykt åt fel håll
jag har dykt upp till måsarna bara
för er att skruva ner förväntningarna
herregud i helvetet jag hade
försökt lyfta plan från havsbotten och
bli träffad av blixten på molnfria dagar, jag
ger dig access till mina rötter och
nu tror du inte att jag kan öppna dörrarna
du kanske står bakom så jag
ska såga ner träden
jag ändå är så dålig på att sälja




Fri vers (Fri form) av Love Död
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-31 14:21



Bookmark and Share


  saudade
du är så fyndig

2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död