Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt stå!

Låt stå!

Jag ger mig fan inte av!
Ni födde mig
Gav mig ett språk
Gul och blå

Låt stå!




Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-31 14:16



Bookmark and Share


  axveronika
kärnfullt!
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta