Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknade av verkligheten!

Nyss vaknad i verkligheten

Tranformerad genom drömmar

 

Ser det vackra i alla

Omfamnad nutid stärker liv

 

Dränerar alla känslor

Djupet och mörkret känns mer tryggt

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-03-31

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 293 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-03-31 14:33



Bookmark and Share


  Rise Little One
En balans i livet...
2019-04-11

  Sommarina VIP
Fint. Ser det vackra.
2019-04-05

  Margit Grell VIP
Fina tankegångar!
2019-04-03

  lila fjäderblomman VIP
Underbart!
2019-04-03

  Sturesdotter
Tvetydigheten gör att dikten lever. Bra så.
2019-04-02

  Lottie Ålhed VIP
Ord och gestaltning känns nydanande.
Att vara transformerad genom drömmar t.ex.Mycket "enkel" läs svår. Det enkla är som bekant det svåra. Stor applåd!
2019-04-01

  Stanley Rydell
Verkligheten transformerad genom drömmar - Ja så kan det vara! God och sann iakttagelse
2019-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2019-04-01

  axveronika
ibland är det mörka tryggheten
2019-03-31

  Blomma-Stjärna VIP
fint!
2019-03-31

  StinaJ VIP
Vackert skaldat.
2019-03-31

  ULJO
Fin text.
2019-03-31

  genni
Känner igen det som kan kännas tryggt.
2019-03-31

  Maria Sundelin VIP
Insiktsfull
2019-03-31

    ej medlem längre
Ibland är det svårt att hitta balans mellan dröm och verklighet. Fin text!
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin