Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig poet

Konstig karl
dök upp på poeter. se:

"Jag älskar din läsa dikt",
skrev han inte, men något ditåt.

"Jag älskar att blockera dig.",
tänkte jag skriva,
men det skrev jag inte, jag svarade vänligt
...nja, ganska vänligt...

Jag kollade karlens profil
och såg att han inte skrivet
det minsta lilla rim.

Det fanns en personlig beskrivning av honom, skriven på dålig "låtsassvenska".

Kanske borde poeter.se
ha någon sorts inträdesprov?

Okej, jag ger "poeten" en chans,
om han inte skrivit minsta lilla
försök till dikt idag, blockerar jag honom.




















Övriga genrer (Kåseri) av Cikoria Blå VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-31 16:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Nu ! är han borta.
2019-04-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det rör sig om en It-kriminell,trojan,hacker,It-brottsling....blockar rakt av.

2019-03-31

    ej medlem längre
alla går igenom ett eldsprov
2019-03-31

  Öknens Ros VIP
Anade väl att det var nåt lurt med honom, ska blocka honom.
2019-03-31

  Viksten
Var det Robert223 är det en bedragare
Jag har anmält honom.
Han fanns på Facebook igår under
namnet Kenneths Miller223 från USA
Nu är han från Sollefteå Med dålig svenska
Det är en Bedragare/hacker
Om.du fortsätter att kommunicera med honom
kommer han förr eller senare erbjuda dig
en donation etc etc

2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP