Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dö för dej


Att dö för dej
mitt hjärta
det skulle var enkelt

Alla som är föräldrar
i sin själ vet detta

Vi skulle utan att blinka
dö för våra barn

Men något svårare
mitt hjärta

Jag lever för dej
varje dag
mot bättre vetande

och aldrig
inte en endaste dag
kommer du stå i skuld
till mej

Flyg fritt
utan skuld
utan skam
flyg högt
men landa tryggt

Jag finns här
om du behöver
mitt hjärta
varje dag

Jag lever för enbart dej
men det
ska du aldrig få veta

det kommer du aldrig
behöva bära

mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-31 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Alla som är föräldrar
i sin själ vet detta

Vi skulle utan att blinka
dö för våra barn"

Väldigt vackert. Jag dog för bella, hamnade på psyket i 3 månader och fick bl.a. 5 tvångsinjektioner en gång (för jag hade sprungit och gjort en giftermålstattuering på vänstra ringfingret när hon fyllde år!). Men hon hade vilja varit där med mig. Inte fattade jag det då...
2020-02-16

  axveronika
kärlek
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff