Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otäckningen

Åter knackar förårets fingertoppar
sina plåtiga oregelbundenheter
över taket

och Gunvald jamar sig
allt oftare
ut

på gnagarjakt


Anna
har stigit ur stormen,
in i Autsutjvagges vindskydd

Anna har stigit ur Autsutjvagges vindskydd,
in i vinden,
på skidor till Sitojaurestugan

Signalen går fram
men röstinnehållet
blir ett intermittent rasp och slammer
genom otäckningen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-31 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP