Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-12-10 kl 18:28 2017-04-21 20:58 av the wildcat (medlemsid: 79522) 2016-12- reviderad.


När jag läste



dina ord inför det nya året
drogs en svart gardin över håret
ångesten och sorgen du kände
ville finnas där
när smärtan du kände
gett dig dag, inte natt

ingen rättvisa finns i världen

det är mörkt och kargt i själen
när jag hör smärtan din
genom mina ögon
himmel och jord brinner
meningen försvinner

låt honom leva i glädje och sol
skor och kläder i trasor
efter vandringen
längs vägen till Golgata

*

efter vardagen

när inget längre skymmer
varken ångest eller bekymmer
det läckande kärlet rymmer
dropparna som ler
det är sanningen vi ser

*


Kommentarer När jag läste



ResenärGenomLivet Många behöver nog se sanningen...
2018-12-15





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-31 21:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram glad se dig <3
2019-05-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP