Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i

blickstilla lågor, allt sammanfaller
ensam sinnlighet
glömmer saknad då sinnlighet är utanpå,
drömmande plågar sinnlighet de vakna




Fri vers av kjærlighetssanger
Läst 415 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-01 00:45



Bookmark and Share


  danne //
Eld både värmer och bränner, texten gör så med läsarens tanke, vacker och lagom på något sätt.
:)
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

kjærlighetssanger