Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sålt sin själ till mörkrets krafter

Det är så sorgligt och jobbigt att ständigt läsa
och höra om vad som händer i mitt fosterland
så mycket våld som pågår i ständig ström..
så mycket oskydiga attacker på försvarslösa
alla dessa sextrakasserier har blivit vardagsmat
våldtäkterna är omtalade och de bara fortsätter..
när polisen varnar kvinnor för att gå ut själva
just när mörket fallit på då visar det verkligen att
det har gått för långt för länge sen och att hela
samhället har spårat ur från att varit bra till dåligt
Sverige landet i norr som hela världen talade om
hur fantasiskt det var med välfärdens blomstring!
men nu är det ett helt annat landskap som håller på
att vissna ner totalt till oigenkännlighetens ansikte!
det känns verkligen som om ondskan löper amok
forserar sig fram och hånler åt alla massförstörelser
kan känna hur den vrålar ut sitt hat sitt hot sin ilska
ingenting får längre vara fridfullt lugnt och fredligt!
politiker som inte försöker stoppa detta med krafttag har
sålt sin själ till mörkrets krafter, ty deras handlingar talar







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-03 18:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2019-04-08

    ej medlem längre
Jag känner det också, som man. Efter att ha haft på mig en diamantring såg jag sanningen, och den kan ingen ta ifrån mig. Det gäller bara att bli starkare än De Andra. Hur omöligt det än låter. Vilken religion det är som ska styra vet jag inte. Men jag tror inte på kristendomen.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP