Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Norsk meditation

Stänger av men sätter nästan genast på

Ett kort ögonblick var det bara

Sedan går allt på igen:
Minnen, gillande, ogillandet, åtrå, rädslor
ägande, åtagande, tillhörigheter,
Identitet, profil, bästa sidan, åsikt och favoritmusik
Tjat upprepningar repetitioner tvång avgångsnederlag
Preferenser, fetischer, stoltheter, dumheter och, vad heter det nu, egenheter
Irritationer, frustrationer, fascinationer, inbillning, utbildning,
Vanor ovanor blygsel längtan kunskap och okunskap
Fjättror begränsningar aningar och ingen aning
Personlighet läggning familj och vänner
Ja alla man känner och inte känner deras ansikten och andras ansikten skillnaden mellan
Nycklar och till vilka lås koder och lösenord våningsplan och arbetsplatser och kollegor fiender och favoritlag och frukostvanor
Sex fantasi om sex
Hon hon hon och hon på COOP och hon den franska och den brittiska eller om hon ör amerikanska
Och släkten grannarna men inte han på fjärde
Och föräldrakooperativet med städning en helg per termin halvår och amorteringarna och försäkring och pensionsspar och kötiden till kolonilotten
all barndom ungdom ålderdom
näradödenupplevelser
Och gud vet allt




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-01 05:46



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj vad jag känner igen mig. Alla dessa CD-skivor som går i huvudet samtidigt. Mycket bra fångat. Bra flöde.
2019-04-03

  Respons VIP
Påminner om ”den tjattrande apan”, det vill säga alla tankar som gör sig påminda då man försöker koncentrera sig på sin andning under meditation. Bra fångat!
2019-04-02

  Bodingen VIP
Stress... fisketur kanske lindrar?
2019-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Här vill det till att vara på alerten, lågenergi räcker inte långt!
2019-04-01

  Öknens Ros VIP
phuuu! nu kan jag andas igen...
2019-04-01

    Sefarge VIP
Jaa, ibland kan det bara vara
Skönt att sitta på en
torr stubbe och
slippa allt?

2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP