Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näbbar och klor

Skatparet på plåttaket
demonterar tystnaden
på tröskeln till april

utan att tala
sinsemellan;

bara med näbbar och klor

mitt i allt som räknas
och allt som ingen tänker på

när dagen ligger tunn
och avsiktslös
i sin sura realism

efter nattens surrealism




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-01 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP