Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insinuanta haikussar

 

 

hur gör man
när man inte längre finns

och aldrig gjort så

 

*

 

kan man sträcka sig
efter något som inte finns

i universum

 

*

 

hur ser det ut
i en kropp som är tömd

på visdom

 

*

 

kan vårens blommor
ge solen fler strålar

genom övertalning

 

*

 

var försvinner snön
när alla fotografier

förevigat den

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-01 10:00



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Intressanta insinuationer! Både lättlästa och läsvärda. Njuter i fulla drag.
2019-04-01

    Jenny C
Åhh, du är så klok och skriver så vackert!
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP