Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick i tiden

 

 

kom, följ med mig

på en promenad

på Vintergatans

stjärnbeströdda gator

 

låt oss blicka ut i Kosmos

se galaxer och planeter

och svarta hål

 

detta fantastiska

som aldrig tycks ha nåt slut

en evighet i evigheter

 

att fatta och förstå

en människa kan aldrig nå

dit tiden börjat

ej heller dess slut

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-01 11:03



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vackert!
2019-04-02

  Jörgen Jalmo
Dit vägen undan leder hän!

Fint!
2019-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En promenad man gärna skulle gå!
2019-04-01

  Bodingen VIP
You walk away
to the Milkyway

2019-04-01

  Kungskobran VIP
Oändligheten kan inte nås
om den kunde nås så fanns den inte
2019-04-01

  Fulbergarn
Walk this way!

2019-04-01

  Marita Ohlquist VIP
En spännande och intressant promenad, jag följer gärna med!
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP