Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tröst i natten

Ett dött hjärtas slag
Ger ingen tröst i natten
Endast mera sorg




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-01 11:20



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Ser två bilder i din text. Den hjärtlösa och en med sorg. Fint skrivet!
2019-04-08

  ULJO
Ett dött hjärta behöver syre. Bra text och tänkvärda ord.
2019-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP