Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när natten välver sig

 

 

 

mitt i natten vaknar jag och påminns

om ditt leende jag värmdes av

för länge sen

stiger upp att spana över himlavalvet

emot synranden i norr vilar

två dröjande cirrusmoln

som en mun i sömnens vila

med antydan till läppglans

av solens redan gryningsrosa

långsamt lättar det spöktimmegrumliga

öppnas ett galleri av dåtidsbilder

född är längtans arvedel

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-01 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg