Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅ PÅ KNÄ

 

Vaknar till

nya dagen

 

öppnar ögonen

 

hjärnan åker

karusell

 

snurrar fortare

och fortare

 

fönster och dörr

byter plats

 

vinglar upp

 

paniken 

hamrar mantra

 

får inte 

bli sjuk nu

 

får inte 

bli sjuk nu

 

finns bara 

plats för en

 

inte för mig

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-04-02 17:19



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Sjukdomstivoli de luxe. Stiligt!
2019-04-03

  M.Eta
Man blir ofta sjuk när det är som mest olämpligt. Tryck på bromsen och inta lungnet!
2019-04-03

  KattenKin VIP
Oj vad tufft när man behövs så pass att man riskerar köra slut på reserven!
2019-04-03

  Niliboy
Jag också har tufft när jag varit å handlat. Å får bära uppför trapporna, det bara snurrar!
2019-04-03

  Öknens Ros VIP
Obehaglig känsla, paniken griper tag.
2019-04-02

  Blomma-Stjärna VIP
Bra skrivet om ett livstillstånd med alltför mycket ansvar för att man ska må bra!
- jag påminns om hur det var att vara ensam mamma med sjuka barn och drabbas av influensa!
2019-04-02

  Feliaxel VIP
Det är ingen känsla man vill uppleva
Det är så jobbigt
2019-04-02

  ULJO
Det gäller att bromsa livets karusell för välmåendet. Svårt men viktigt
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP