Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elon, ta med Don jr, blir han president så fåre fan bli från mars.


Reliker på marssonden


Den de kannibalkeltiska druiderna
lystmätit eonligt biennalt till Herr Åber
Saknar lite färg och hull på händerna
en albapriapism på stav bland stoder

Den riktiga jonny f dog av skam
när han lustigt hjälastrupit Marilyn
Pålstående sen bland iriskansk stam
då den profana likstelheten satte in




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-01 12:32



Bookmark and Share


  danne //
Ja allt behöver inte följa verk-lig-heter det låta vara rubba stubben å liten bubbe faller ner från mon-en.

Fritt fall eller gungar världen under våra ben.
Skönt skrivet Jocke :)

2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd