Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liknöjdheten breder ut sig i det svenska samhället

 

När man kontaktar butiker i Stockholm

som tar emot möbler och andra saker

i välgörenhetssyfte

så är man så liknöjd 

så man skiter i att kontakta givaren

för att hämta eller titta på sakerna

Vad är det för slags samhälle vi lever i ?

Den gamla skånska visan "ou vi venter til i morron"

är besannad !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-01 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP