Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kristofobin är utbredd i Sverige. Därför har Sverige blivit det dårhus det har blivit.


MIN SJÄL ÄR INTE TRASIG

min själ är hel

genom Jesu sår

genom Jesu blod

Han som allt förmår

de som hatar Jesus

får säga vad de vill

min själ är hel

jag tiger aldrig still!

 

LARZ GUSTAFSSON  1/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-04-01 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP