Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skriven under insupandet av Whitehouse platta "Bird Seed" medelst kroppslig kemisk gardering. Ta det för vad det är...


Hon läppjar hans skuggbild

 

En hand som glider ur en annans.

En inställd kyss förädlad till ett askfat.

Ett avsked bland skvallrande vårvindar.

Hon läppjar hans skuggbild tills allt är över.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-01 14:14



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
att läppja någons skuggbild.. ja, fan.
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP