Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

«THE MEANING OF LIFE»

Många människor håller sig vid liv,
så länge de anser det finns någon
mening med det,
medan andra lever för att finna en
mening.

De som inte tycker det finns någon
mening med livet,överlever enkom
för att de inte tycker det finns någon
mening med döden heller.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-04-01 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP