Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela Våren Dela!

Kom Vår och bli vårt täcke
när jorden nu blivit fri från snö
och vi blivit av med det kalla
lägg din varma hand över oss alla
och oss i ditt blommeri väl invalla
med dofter av liljekonvalj och viol
och spela på blommornas strängar
för oss i nybäddade sängar!

Så vi får känna vårens
verkliga hjärta och sinne
får vara med innerst, därinne
när knopparna gör debut
och sakta vecklas fram och ut
och vi njuter och andas in...
Hela Dig Käraste Våren
och alla kan vi säga:
Du är bara: Min!











Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-01 16:20



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar poesi. Minner mig om mästarnas sätt att skriva. Boje, Karfeldt, Fröding, Ferlin. Här har du lyckats väl.
2019-04-01

    ej medlem längre
En gastronomisk friktion i hjärtat passar nog för var och ens gom under årets alla skiften.
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt