Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glashjärtat


Våra hjärtan bräckliga som glas
vilar tryggt i handens blomma
kan så lätt gå i kras
dina andetag svävar genom rummet
våra tankar, svalor som landar

när vi dem behöver, i nuet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-01 19:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vad gjorde jag utan ditt kram <3
2019-09-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP