Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev till spelet.



Den där jävla miljonvinsten kom aldrig. Du lovade visserligen inte någonting men du tände alltid ett hopp i en så redan hopplös situation. Du fångade verkligen mitt intresse när du gav mig mitt bränsle (drivmedel) iform av ett par tusenlappar lite då och då.

Tillräckligt ofta så att jag skulle stanna kvar i hoppet och tron att du en dag skulle släppa mig lyckligt fri.

Att jag någonsin skulle få ligga på plus var dock endast en illusion. Tack för skammen och skulderna jag nu tvingas släpa på, det påminner mig ständigt över hur elak du är.

Du var visserligen ett ganska roligt tidsfördriv emellanåt, men jag har inte längre råd att ha dig kvar i mitt liv. Risken att det ska sluta än mer del än det redan gjort är överhängande och jag gillar inte de oddsen.

Jag vägrar att fortsätta betala andras vinster!

Mig lurar du inte igen... / Christian


ps. www.spelpaus.se - fungerar. Och glöm inte av GAmöten... som AA fast om spel. ds.




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-01 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ett beslut som för dig vidare starkt i livet! Mycket bra!
2019-04-10

  Syrran77
Lättare att lockas av spänningen än att stoppa spelandet. Lika bra göra slut!
2019-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra avslut på texten, tyder på styrka och beslutsamhet!
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B