Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konturlös

Det händer mycket precis ingenting.
Jag håller låda alldeles stum.

Syns hörs finns inte.
Intryck avtryck alldeles konturlös

Färgstark i dunklet
Dunkel i skenet av mig själv

Dominant i allt
Utan ingen




Fri vers av PhanLieB
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-01 22:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vilket öde, fint skildrat
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB