Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suturer

Timmarna går ändå
som kalla fingertoppar längs ryggen
natten tovar dockor av svart ull
målar sin spegelbild i vattenpölarna
och längs din ryggrad
broderar hon alla ord du inte förmår säga
alla outtalbara minnen
och jag minns dig fortfarande
innan jag sett ditt ansikte
hur du andades ånga
och sakta blev främmande




Fri vers av Grävling
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-04-01 23:12



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Stygn efter någonting smärtsamt ...
är min tolkning av denna bildrika fina text..
2019-04-02

  Kungskobran VIP
Fint om en förlust av en människa
2019-04-02

  Judas Ekholm VIP
Galant!
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling