Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes mål är att slå ut

 

Hon planterar sitt hjärta

med lyckliga rötter

medan våren ömsom 

värmer och svalkar 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-01 23:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin!
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP