Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VätteTV visar en möbel el dyl interiör per dygn, t.o.m. annandag påsk


PåskSkåpet Lucka 1 : TvättStället

 

 

här just någon ställt

tvätt i fat med prydlig propp

stoppar strumpor blött

 

 

lerskvätt droppar torrt

rockar rörmok nybytt kran

blandas blått och hott

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-02 01:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar din lek med ord här. "ockar rörmok nybytt kran" Ska försöka följa din påskresa.
2019-04-03

    prima donna
Tvättstället ett annorlunda ställe :D Vått, hott och blått kanske badkar till smått?
2019-04-03

  Nanna X
Haha VätteTV is back! Roligt uppslag.
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP