Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PEPPARKORNSNYFIKNASAGOGRYNSVÄLLINGÖGON

När de nyfödda gnuggat sina peppar-
kornsnyfiknasagogrynsvällingögon,
och med glödkolsgrillade eldklotsglober
börjat brinna,brinna av faktabaserade
upptäckter som skulle skrämt skiten
ur söndagsskolebarn och konfirmander,
har de blivit vuxna tillräckligt
för att se verkligheten som den är,
vilket mest är en skräckinjagande
uppenbarelse,
som ingen skräckfilmsregissör mäktar
återge,
där möten med medmänniskor är möten
med Belsebub ! Asmodeus ! Näcken !
Djävulen ! Mefistofeles ! Lucifer.....
......kära barn har många namn,
men de kan inte räkna dem alla,
så för att stå ut tar de tentamen hos
Satan.

*





Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2019-04-02 05:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP