Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-08-01 20:39 av the wildcat (medlemsid: 79522)


känn att jag finns



tätt intill, alldeles nära
känn mina andetag
din röst är havets vindar
hör den genom tiden där jag går
Tro inte på dessa spillror
som kommer drivande
då månvandraren släpar nätet
med drömmar till vår strand
De är rester av skepp som gått i kvav
i ett fjärran land
men folket har nått en säker strand
O, min älskade jag är här
hör du hur havet sjunger
känner du en kåre vind
stryker din kind
det är mina tankar
som hinner före
hem till dig
Susa vind, susa skog hör hur havet sjunger,
ur grottorna stiger sjömännen fram
de springer över stranden
De ska bygga flera skepp
Hör hur de ropar!
De sjösätter alla
och havets susande visslar förbi stormen
Sjömännen är så många och stjärnorna!

*

Kommentarer på se
Öknens Ros - 2017-08-02 08:48
så fin dikt, gillar denna. :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-04-02 05:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja det är den tack klokuggla kram<3
2023-08-27

  morgonstjärna VIP
Den är fin och trösterik i stunder av sorg
2021-06-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP