Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tänk dig


tårpilens gulgröna regn
drar sin skira slöja runt sin stam
dansar fram
i vinden

ser ut genom titthålet i rymden

väver drömmar runt kinden




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2019-04-02 05:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
passerar ett sådant träd längs vägen
2023-04-02

  morgonstjärna VIP
tröstens ord
2023-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP