Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godhet

 

kom närmre vännen

du har inget att frukta

jag ska bara skala bort din börda

masken med din kvävande godhet

så du kan andas




Fri vers av cilax VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-02 06:47



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
sån befriande text <3 - åh vad jag behövde den just nu
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt