Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROSS

 

Taskiga tankar

mals i mandelkvarn

 

till en hög av

krossade illusioner

 

de duger inte 

att baka drömmar av

 

ser verkligheten




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-05 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör och känns!
2019-04-10

  Fulbergarn
Släng dem på dynghögen och hoppas på att blir gödsel till alkemisternas guld!
2019-04-06

  Poeten Salvador VIP
Tillvaron är fantasi, dröm och verklighet
2019-04-06

  Stanley Rydell
Mitt i prick!
2019-04-06

  M.Eta
Så sant! Verkligen kommer ifatt.
2019-04-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Berör...ja det går inte att baka drömmar med krossade illusioner.
2019-04-06

  ULJO
Illusioner och verklighet går ofta hand i hand. Bra tema.
2019-04-06

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
Berör
2019-04-05

  Niliboy
Ja, ibland kommer de flygande bara för vi är ju oantastbara, mota de taskiga tankarna i grind är inte så lätt för de kommer ju inte från oss!
2019-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och insiktsfull text om skillnaden mellan illusioner och verklighet!
2019-04-05

  Öknens Ros VIP
Ibland väcks man brutalt tillbaka till verkligheten.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP