Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anorlunda Annorlunda.

AnorLunda.

Vilken historia, har ditt annorlunda-skap?

Och slutligen, vad innebär ditt annorlunda-skap i praktiken?

Är det självvalt eller ej?




Bunden vers av Mim
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-02 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim