Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan än du är.

Om du var någon annan än den du är?
Så har många tänkt före mig?
Men ändå vill man vara den man är.
I den tid som är.
Om man vill hänga med sin samtid.
Eller inte bli för orolig, över sin egen förändring.




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 08:43



Bookmark and Share


  danne //
Ja lite som det där om planeten att vilja fly från sin egna kropp , vet inte om det finns särkilt mycket mer än att visa dagar är mer tryckande och andra är ovanligt lättsamt att var den man är, vi influeras nog rätt mycket av det omedvetna skulle jag tro osynliga trådar som drar förbi oss och slår knut , knuten kan vara en fördel såväl en nackdel tänker jag och den hänger med under ett dygn för under nattens timmar kan det hända att den löser upp sig eller förflyttar sig till ett annat ställe , bara en tanke Mim.
Danne
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Mim