Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvärme-haiku

Solens strålar värmer
Jorden är tacksam
Blommor slår ut




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-02 09:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar tid vi går till mötes!
2019-04-03

  Anya VIP
Jaa härligt att jorden är tacksam. Det är jag med. fint fångat.
2019-04-03

  StinaJ VIP
Fin haiku om vårens ankomst
2019-04-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om våren, den älskansvärda!
2019-04-02

  M.Eta
Underbart att känna solstrålarnas värme!
2019-04-02

  ULJO
Solens strålar gör underverk. Fin haiku
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP