Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flex on the beach


De bråkar
Röker
super
Och ligger

Det är TV
I tiden
Det lockar
frestar
Och speglar
(Kanske?)
En ung generation
Eller bevittnar vi bara
ett cyniskt spel
Från TV-bolagen

Vars intresse
primärt är
Pengar
där ungas framtid
Är sekundärt
Om ens det

De tatuerade, brunbrända kropparna
Förbrukas nämligen

Skamlöst

Hjärtlöst

Med vaga löften

Och slängs på den ”mediala sophögen”

Och glöms bort.

Som allt annat

meningslöst




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-02 09:38



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En undrar i vilket sorts sammanhang pengar inte kommer på tal. Ett fåtal
bolag styr mediemarknaden med sina
tentakler i såväl dagstidningsflödet som
det övriga. Hoppas folk får nog.
2019-04-04

  Bjarne Nordbö
Känner sorg. När jag måste förklara för mina barn att det är som tecknat och inte på riktigt.
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP