Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontanke i skumbad.

 

Ute.

Är ett uterum.

Rum byggs

dörrar stängs

öppnas på glänt.

Murar muras

murbruket gjort

av en samlad skuld.

 

Vinden

viner runt.

Droppar av sin orättvisa.

Precis alla är drabbade.

Mer eller mindre.

Vad du tror

är inte televant.

 

Färgerna

blir till en.

Obeskrivbar.

Fortfarande söks

efter en skapare.

När det skapade

ligger för dina fötter.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-02 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö