Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När din person blir ifrågasatt.


Vad är det för fel på mig?

Finna mening

vara älskad

populär

enkel och lagom

för mycket och 

för lite

vara sig själv

hålla igen

ge och

ta

vara önskad

Vad är det för fel på mig?

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Livet1
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-02 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1