Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Obekväm

När jag är här blir det så uppenbart, när jag är i stan alltså.
Min väntan blir så uppenbar, när jag nu är här i stan.

Väntan på vad kan en undra
- Väntan på att tiden går
- Livet går vidare
- Strömmar
- Strömmar förbi
Medan jag sitter still
Sitter still och väntar.

Orkar inte längre låtsas vara upptagen
Orkar inte längre försöka se intressant ut
Orkar inte längre se ut som om jag ingår
Orkar inte längre hoppas på att förstå hur...

Att sitta där med ett glas rött
Att sitta där med en stor stark
Att sitta där med en Irish

Ovant hemtam
Ovant världsvan
Vant obekväm

En bit utanför
En bit bortom
På behörigt avstånd




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-02 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB