Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek till tonåringen i dig och i mig själv.


Vara i fas

Introvert

väljer ensamhet

önskar dig glädje och 

gemenskap

 

Oroas

gör du som jag

väljer bort

hellre än att

väljas bort

 

En del har det så enkelt

Hur gör man vänner

Lagom skratt, lagom sorg

lagom allvar, lagom intresse

 

Vad är lagom?

Hur hittar vi de som väljer Livet

Om vi hittar dem,

upptäcker vi ibland 

att lagom är ganska 

ofarligt

tryggt och lugnt

men ack så tråkigt

i längden.

 

Kanske handlar allt om

att vara i 

fas




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Livet1 VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-02 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP