Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppikus

 

 

tom kroppshydda
skvalpar omkring i folkhavet

söker äpplen

 

 

när befinner sig jag
eller vi
på platsen för helt

 

 

utrensade tankar
blottar absolut ingenting

endast skurmedlet

 

 

är en kropp
existensberättigad

när den flyter fritt

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-02 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant skrivet om vårt existensiella
2019-04-02

    Bo Malte
alla söker vi äpplen...
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP