Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÅDENS TRIUMF

någon nämnde sommaren

jag såg en solbelyst husvägg

ändå är jag aggressiv

och slipar tungan som knivsegg

 

fäller någon en kommentar

fyrar jag av missiler

det är svaret på alla små

retliga projektiler

 

nåden blir dock min tillflyktsort

nåden som kan förvandla

trots allt dumt som jag sagt och gjort

vill min Frälsare handla

 

sköna strimmor av härlighet

tränger fram trots all bråten

porlar jublet ånyo fram

jag har blivit förlåten!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-04-02 12:36



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
"Det enda jag har att lita till en dag, det är Guds nåd, Guds gränslösa nåd!"
2019-04-02

  AKT VIP
Ha tillförsikt i den tro som du har,
så skall din väg bli uppenbar.

2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP