Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fria ord - Haiku

 

 

skriva fritt jag vill

fria tyglar måste va'

mina ord mina

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-02 13:17



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Korrekt analys av poesi! Censur, nej, det här är inte åsiktsreglerande FB.
2019-04-02

  Per Drysén
Bara du äger dina ord
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP