Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skål, mr Jones


Amy i klinikens pannrum


Säg mig, fagre Don Juan, var är vägens själ?
Jag har druckit dig med timglas till
och nu rider vi på ölgas, still!
Låt mig vandra vill
ta ekan till farväl
tidens gast vill folket väl
Clownen Storfot detar runt på häl
spetsar folk med rhoca gil
Volymfrossa är en skill
receptionen gör dig ill
Lär dig hörsamma, befäl!
smärta är en herdes träl
Så has Eschaton ihjäl, tyst!
och döden lånar sitt sigil





Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd