Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bank som bank...

Vilken bank lånar ej ut nu...
Fastän den är jättestenrik ju...
Totalt helt proppfull...
Den sägs ej gå omkull..
Det är väl järnvägsbanken, den du...













Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-02 13:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fyndigt!
2019-04-02

  ULJO
Järnvägsbanken kanske man kan lita på, eller. Banverket. Det vet i sjutton
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt