Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För några år sedan gick mina syskon bort, före det min mamma och även pappa. Upplever att jag inte kommer vidare i mitt sorgearbete.


Sorgen!

Sorgen har byggt bo i min kropp.
Hur kommer jag vidare?

Känner ingen livsglädje nu.
Vill inte så mycket.

Tar en dag i taget.
Det har gått några år, men det känns så svårt.

Frågar mig ibland varför jag blev kvar?
Min mamma sa till mig, du är stark.

Försöker tänka på hennes ord.
När gråten börjar stillna.

Vi var en familj som älskade varandra.
Nu återstår minnen och foton.

Det syns inte på min fasad hur jag mår, hur jag saknar.
Du som är så glad säger en del.

Mitt hjärta gråter tyst!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-02 15:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om sorgearbete, känner igen mig i dina ord!
2019-04-03

  Vind
Två av mina syskon är också borta. Den får komma över en ibland, sorgens känsla... och får kännas. Tror att det är något vackert i det.
2019-04-02

  Ohappa
Stor kram <3
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP