Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg ja, ja tack!

Bli väckt av Amor
kan det bättre bli
och då just vara fri
att göra som man vill
då är det ju bara att slå till...

Det blir som att, ny luft få andas
nya härliga tider randas
som med glädje och skratt blandas...

Man skall inte sansa sig
Man skall resa sig och ta emot bli glad
ge sig åstad, inte fråga vad...

Står på, låta det bara gå på
så länge det varar
ja med lite lycka då och då
man ju bättre livet klarar
om man ja till den direkt svarar...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt