Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separation 2

Snart är ensamheten här..på riktigt
Igen!!
Det här blir en separation utan tjuvrök i barnens rum..
de har flyttat ut
Ingen mer tjuvrök,
fötterna upp i soffan och askkopp på magen
In i dimman med drink och vackra tankar ..
om nästa man




Övriga genrer av Desmonia
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-02 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Igenkännande och träffsäkert om relationer.





2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia